Äggstra fint till påsk

ägg1Just nu befinner jag mig i flyttkaos och ingenting kommer att vara på plats eller klart till påsk. Påskfirande har väl aldrig riktigt varit det viktigaste firandet i min familj, därför tänkte jag lägga anspråk på påsken. Nästa år vill jag bjuda in till middag och pyssla ihop en riktigt fin dukning. Tänk vilken dröm att duka med de här galaxäggen! Börjar kolla tutorial nu så jag blir äggspert till nästa år.

ägg2Trillade över så himla fina ägg. De här marmorerade äggen i blått är to die for och hade varit så himla fina till mitt blåvita porslin. Alice och Lois skriver om hur man gör de här fantastiska skapelserna med hjälp av nagellack.

ägg3 Grafiskt känns alltid så himla rätt tycker jag. Påsken känns ju ganska färgsprakande, men jag har inte haft något emot att duka fram sådana här svartvita ägg. Verkar himla praktiskt att göra, med bara någon form av svart penna. Ska definitivt testas!

ägg4Och så de här – pasteller och bladguld! Så. Himla. Fina.

Känns tråkigt att inte kunna fixa så mycket hemma till påsk. Har typ inte ett riktigt hem den här perioden (men den som väntar på något gott osv.). Brukar inte pynta något särskilt till påsk, men tycker det är fint att ta in lite mer blommor och kanske ett påskris. Som sagt, till nästa år kommer jag att lägga vantarna på påsken.

Hur pyntar ni till påsk?

En reaktion på ”Äggstra fint till påsk

  1. Hehe, jag pyntar oftast ingenting. Mest för att jag hittills aldrig varit i min lägenhet då. Men, om jag skulle gjort det hade antingen rymdäggen eller de marmorerade äggen varit fina att göra, tänker jag! Glad påsk Ida 🙂

    Gilla

Lämna en kommentar